Arxiu diari: 26 octubre 2014

Bordegassos a Lleida 2014

141023 Xapa cava

Avui dia 25 d’octubre de 2014 anem a Lleida en el seu dia de la Colla

Fem l’actuació un dissabte al matí ja que degut al partit Madrid barça per la tarda a les 6 i no portem gent per fer el cinc, ni el quatre de vuit, la torre amb dos canvis un terç el Adri i una quarta la Claudi que substitueixen el Edgard, i la Sarai que per fi pot fer la torre ja que se la mereixia, havia treballat molt,estava molt contenta.També en el quatre s’estrena el jove Dani dels Falcons

Val a dir que aquí a Lleida només hi tenim dues actuacions  el  1978 i el any 2000 i amb el quatre de set amb agulla com a sostre.

Entrega de xapa de cava

El divendres abans, desprès de l’ assaig , la colla em va voler fer entrega d’una ampolla de cava  que porta la meva foto a la xapa. Aquesta iniciativa de Jaume Pujol fill comença amb el seu pare i li segueixen el Albert Salvany, el Luis Bertran, el  Victor Capdet el Marcos Montes i ara jo mateix. El nom del cava es brut nature Bordegàs, de Torrents Carbó.

El que vull remarcar però es tot l’acte que varen fer,  ja que desprès del assaig van fer entrar tota la colla a dins del local i allà desprès de donar-me l’ampolla del cava amb la  amb la meva foto, van acabar amb un toc de castell només per mi i el cert es que em va emocionar molt ja que no ho esperava. La van clavar, poques coses m’haurien fet tant feliç.

Molt bé per ells, sou molt grans!!

Fotos de l’acte de la xapa

Clica la foto i les veus totes

141024 Entrega xapa de cava al Pere Gassó 019

Dades de l’actuació

Castellers de Lleida 

Pilar caminant, Cinc de set, Set de set, Torre de set i Pilar de cinc

Xicots de Vilafranca

Pilar caminant, Cinc de set, Torre de set, Quatre de set amb pilar i Pilar de cinc

Bordegassos de Vilanova

Pilar de quatre caminant, Quatre de set amb pilar, Torre de set, quatre de set i pilar de cinc

Fotos de la diada

Clica la foto

Castellers de Lleida,Bordegassos i Xicots de Vilafranca a la Paeria  (68)

Crònica de la diada

Clica el enllaç