Ventolà

Ventolà (24)

Ventolà és un Poble del Municipi de Ribes de Freser Comarca El Ripollès (Girona) 

A Ventolà hi anem el 18 de abril de 2014

 

Dades del Municipi

Superfície 41,88 km²
Altitud 912 msnm
Població (2013[1])
• Densitat
1.891 hab.
45,15 hab/km²
Entitat de població Habitants
Armàncies 15
Batet 23
Bruguera 56
Ribes de Freser 1.771
Ribesaltes 39
el Solà i Ventolà 37

Breu historia del Municipi

Població: 36 h
[2009]
Coordenades UTM: 4288 x 46858 y
Poble del municipi de Ribes de Freser (Ripollès), a l’W de la vila, situat al vessant meridional de la serra Estremera, a 1 300 m alt., damunt la vall del Rigard, al voltant de l’església parroquial de Sant Cristòfol.

El Poble

Ventolà està situat en el vessant meridional de la Serra Estremera, a 1385m d’altitud. Ofereix una excepcional vista panoràmica de tota la vall del Rigat. Gaudeix d’un clima molt bo, pel seu arrecerament i per la seva magnífica orientació al vessant assolellat. Té un bon accés per una carretera de 5km que el connecta amb la carretera N-152, 4 km més amunt de Ribes.

Festes

 

Com arribar-hi
[google-map-v3 shortcodeid=”7e35afbf” width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”ventolà ribes de freser{}1-default.png” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Fotos

Clica la foto i veus les del poble

Ventolà (Església) (3)

Clica els enllaços

Ajuntaments de la Comarca

Esglésies de la Comarca

Pàgines web.

Ajuntament de Ribes de Freser

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.